Ik heb de stoute schoenen aangetrokken

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken

Na veel wikken en wegen ben ik het Goededoelenmeisje gestart. 

Wie is het Goededoelenmeisje zal je denken, nou dat ben ik dus. Met het Goededoelenmeisje bundel ik alle activiteiten die ik doe en ontwikkel voor jou en andere fondsenwervers. Waarom zal je denken. Dat ga ik je vertellen…

Je kent me (een beetje) en weet dat ik altijd bruis van de ideeën en vooruit wil en ga. Ik verleg grenzen en ben altijd op zoek naar nieuwe/ betere methoden binnen mijn werk. Naast alle activiteiten die ik doe voor goede doelen werk ik ook regelmatig in de ‘commerciële’ sector. Puur om ervaringen op te doen die ik weer mee de sector in kan nemen. 

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mijn hart ligt bij het fondsen werven, bij de goede doelen. Hier krijg ik energie van. Tijdens één van de positioneringstrainingen van het NIMA kwam eigenlijk sterk naar voren dat ik Het Goededoelenmeisje ben, niets meer en vooral niets minder. En heb ik dus de stoute schoenen aangetrokken en focus aangebracht. 

De website is inmiddels in de lucht. Nieuw logo ontwikkeld en voorzichtig getoetst bij collega’s, familie en vrienden. Allemaal positieve reacties. En nu is het tijd om naar buiten te gaan. Patricia Heemskerk is het Goededoelenmeisje en trots op wat zij brengt.

En wat kan het Goededoelenmeisje voor jou betekenen….

Natuurlijk het oude en vertrouwde interim werk. Vervangen van collega fondsenwervers, hoofden Fondsenwerving en voor kleine organisaties vervanging van CEO. Projecten begeleiden, mooie voorbeelden hiervan zijn: een nieuwe familiepropositie uitwerken voor WNF, de Fundraiser Langste Vlecht voor het NoordWest Ziekenhuisgroep, TUI Dagtrip naar Wenen met de meest trouwe klanten tijdens de naamswijziging van Arke naar TUI, de bedankvideo met Toren C voor de VPRO en ga zo maar door…

Maar er is meer. Vooral veel kennis en ervaring en die wil ik met iedereen delen. Ik sta altijd open voor een bijpraat/ brainstorm momentjes onder genot van een heerlijke Latte Macchiato. Naast het interim werk geef ik ook trainingen en workshops over uiteenlopende onderwerpen binnen de fondsenwerving. Meest recentelijk:

Workshop Storypower en Training Fondsenwervende jaarplannen maken.

Wat is de workshop Storypower

Een dagtraining waarin je leert een pakkend fondsenwervend verhaal/boodschap neer te zetten waarin de The Why van de organisatie duidelijk herkenbaar is. Deze workshop gaat verder dan traditionele trainingen en bied je unieke inzichten in de identiteit en emotionele vingerafdruk van jouw organisatie. Hiermee kun je opvallen, opstaan ​​en standhouden met je eigen unieke fondsenwervende storypower uit het hart. Aan het einde van de dag ga je naar huis met JOUW Storypower, je eigen set 123plusone kaarten en de basis van The Why van jouw organisatie. www.workshopstorypower.nl

Training Fondsenwervende jaarplannen maken.

We lopen er allemaal tegen aan. De jaarlijks terugkerende jaarplannen. Voor de een a walk in the park en voor de ander een jaarlijks drama. Hoe bouw je nu een goed jaarplan op? Waar moet je allemaal rekening mee houden, wat zijn de nieuwe ontwikkelingen, hoe moet ik hier rekening mee houden. Is het niet helemaal je ding, ik ga je helpen. https://hetgoededoelenmeisje.nl/events/monthly-on-27th/

En ben je al een beetje nieuwsgierig geworden….

Ik ga elke maand een nieuwsbrief uitsturen over leuke weetjes, verslag van trainingen/masterclasses die ikzelf heb gevolgd, vraagstukken waar ik mee te maken heb en ga zo maar verder. Interessant? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief: https://hetgoededoelenmeisje.nl/newsletter/

Check de nieuwe website, hou Linkedin in de gaten of meld je aan voor een van de trainingen/ workshops.

Tot snel!

Groetjes,
Patricia