The FundraisingGame

The FundraisingGame

Loop jij ook vast bij het bedenken van fondsenwervende campagnes? Zien de uitingen er jaar in jaar uit hetzelfde eruit? En lopen de donaties terug? Dan is het de hoogste tijd om je denkpatronen te doorbreken! Speel de FundraisingGame en laat je inspireren!

Nieuwsgierig?

Hier een sneakpreview van mogelijke combinatie van elementen die kunnen ontstaan tijdens The FundraisingGame. Shuffle en kijk welke combinatie je krijgt. Laat je inspireren en vernieuw je strategie!

De kracht van The FundraisingGame

De kracht van The FundraisingGame zit hem in de combinatie van een aantal gerenommeerde methoden die elkaar versterken. Zo wordt gebruik gemaakt van Het Klantcanvas, BJ Fogg, de verleidingstechnieken van Cialidini, de aandachtstrekkers en innovatie invalshoeken.

De 8 soorten kaarten i.c.m. The FundraisingGame Canvas zorgen voor een overzichtelijke methode om tot creativiteit en inspirerende campagnes te komen waarbij de klant centraal staat.

The Game uitgelegd

The FundraisingGame is een game waarmee elke fondsenwerver wordt uitgedaagd een campagne vanuit een andere/ vernieuwende invalshoek op te zetten. Door een at rondom combinatie van elementen wordt je getriggert anders te denken en dit stimuleert de creativiteit waardoor meer originele ideeën ontstaan. 

Door The FundraisingGame Canvas krijgt de donateur een centrale plek binnen de campagne. Sluiten je ideeën aan bij de behoefte, verwachtingen of wensen van je (potentiële) donateurs. Zijn je donateurs gemotiveerd en in de mogelijkheid om te reageren op jouw call-to-action. Alles komt voorbij binnen The Game.

Wat levert het JOU op

  • campagnes afgestemd op je donateurs
  • meer creativiteit
  • meer inspiratie
  • een methode die door het online karakter overal 24/7 ingezet kan worden
  • originele campagnes die opvallen tussen andere fondsenwervende uitingen

Speel je The FundraisingGame met je team of vrienden dan ontstaat er betere onderlinge samenwerking en begrip voor elkaar. En niet te vergeten vooral fun! Want het spelen van The FundraisingGame is vooral leuk.

Interesse? Meld je nu aan

Overzicht activiteiten

oktober 2021
november 2021
december 2021
januari 2022
februari 2022
maart 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden