Coaching en stimuleren fondsenwervers

  • Coaching fondsenwerving Universiteitsfonds Eindhoven 2018/2019
  • NIMA docent basiskennismarketing en NIMA-A 2016/2018
  • Docent Online marketingstrategie 2017/2018

De afgelopen jaren heb ik op diverse manieren (toekomstige) marketeers en fondsenwervers mogen coachen en stimuleren. Zowel in de officiële rol als coach en docent, maar zeker ook als collega bij diverse interim-opdrachten. Ik ben iemand die graag de verbinding zoekt met anderen, gevraagd en ongevraagd advies geeft, graag meedenkt om samen tot mooie oplossingen te komen. Vooral het uitdagen van toekomstige en junior marketeers vind ik erg leuk. Veelal krijg ik te horen dat mijn passie voor het marketingvak aanstekelijk werkt wat terug te zien is in een 95% slagingspercentage voor het NIMA-examen van mijn leerlingen.